נפיחות בברך וכאבים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/06/2019 | 13:50 | מאת: סימונה

הברך התנפחה מאוד בפתאומיות ומלווה בכאבים וקשיי הליכה. האם זו תסמין לדלקת ? או שהנפיחות והכאבים ייעלמו כפי שהופיעו ? בדיוק חזרנו מחופשה במלון בארץ האם יש אפשרות שקיבלתי זיהום משם? האם ייתכן שזה כתוצאה מקרע במניסקוס?

נפיחות, כאב , רגישות מקומית והגבלה בתנועת המפרקי הם סימנים לדלקת. דלקת יכולה להיות כתוצאה משינויים ניווניים במפרק, כתוצאה מזיהום של המפרק בחיידקים ( סבירות נמוכה ) , כתוצאה מהצטברות של גבישים (של מלח חומצת שתן או של הידרוקסיאפפטיט)

מנהל פורום אורתופדיה