כאב במפשעה צד ימין ובלוטות מוגדלות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/06/2019 | 13:35 | מאת: טליה

שלום ד"ר מזה כחודשיים בלוטות לימפה נפוחות במפשעות. (צד ימין יותר מורגש) . נשלחתי לבדיקות דם שתן גניקולוג =תקין. כירורג בדק ורשם שלא מצא משהו חריג ואין צורך בבירור נוסף. נשלחתי בכל זאת לאולטרסאונד ואלה התשובות : ימין- נצפו בלוטות לימפה בודדות בעלות מבנה שמור הגדול 22 מ"מ (ייתכן 2 בלוטות צמודות) שמאל-נצפו בלוטות לימפה בודדות בעלות מבנה שמור הגדולה 15 מ"מ. חשה במעין כאב מציק רק בצד ימין - בעיקר בעת ביצוע פעולה גופנית. נשלל בקע! האם יש צורך להגיע לאורתופד ? האם קשור בכלל לתחום? ואם כן מה יכולה להיות הבעיה תודה :)

יתכן שאורתופד יגלה סיבה אחרת לכאב

26/06/2019 | 21:31 | מאת: טליה

קודם כל תודה על המענה המהיר...ברצוני רק להבין יש מקום לבדיקה אורתופדית? מה לדעתך יכולה להיות הבעיה?

01/07/2019 | 12:45 | מאת: טליה

שלום דוקטור פספסת את השאלה הנוספת שלי :(

מנהל פורום אורתופדיה