כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/02/2003 | 23:43 | מאת: לימי

שלום ד"ר אני עוברת טיפולי פריון, קיבלתי השבוע זריקה לדיכוי: דקפפטיל 3.75. מזה יומיים אני מרגישה כאבים ברגן ימין. מעין לחץ על הרגל מלמעלה כלפי מטה ועד הברך. הכאב במיוחד בשעות הערב וכשאני במצב של שכיבה על הצד. אני מרגישה לחץ וכמו זרמים. ברצוני לדעת האם תופעות אלו קשורות לדעתך לזריקה או למשהו אחר? לפני הטיפול הנוכחי קיבלתי דיכוי קצר דקפפטיל זריקות יומיות של 0.1 ומידי פעם הרגשתי כאב בברך אך לא כמו הפעם. אציין גם כי יש לי עודך משקל של 20 ק"ג מהריון לפני 3 שנים, לפני כן , לא הייתי שמנה וכי כיום אני לא עוסקת בפעילות גופנית. האם יש לכך קשר? מה עלי לבדוק ולמי לפנות? תודה

איני מכיר קשר בין זריקות דקהפפטיד לכאב בגפיים. אשר לעודף משקל זה גורם לבלאי מהיר יותר של המפרקים ולעומס עלהקישוירם ,השירים והגידים מה שמביא לעיתים די קרובות לתסמונות כאב שונות.

מנהל פורום אורתופדיה