מדרסים... האם זה באמת לא עושה נזק?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/06/2019 | 02:04 | מאת: מיכל

שלום, יש לי קריסה בכף רגל, ודלקות חוזרות בגידים ליד הקרסול. עשיתי מדרסים ב 2000 שקלים בשיטה הממוחשבת וברגל אחת זה היה מאוד כואב בכף ברגל היכן שעשו לי הגבהה בחלק די נרחב. הגעתי שוב לחנות הראתי להם איפה כואב לי והם הקטינו את ההגבהה והקשת. עכשיו זה קצת יותר נוח. רציתי בבקשה לברר: האם לא יכול להווצר לי נזק אם המדרס לא לגמרי מותאם? ובכלל, אם בהרבה מקומות עושים מדרס בהאתמה אישית והוא לא נוח ואז משנים.. אז מה בעצם עשינו בזה? הרי אין התאמה לרגל, לא כך? אני מכירה אנשים שהגיעו 5 פעמים וכל פעם שינו להם את המדרס ובסופו של דבר זה יוצא מאוד שונה מתהליך לקיחת המדרס בגבס הראשוני תודה מראש

אינ יכול להתיחס למדרסים שלך מאחר שלא ראיתי את רגלך אך באופן עקרוני לדעתי מרבית המדרסים שעושים ב"התאמה אישית" אינם טובים ממדרסים שקונים מן המדף בעלות של כמה עשרות שקלםי.

מנהל פורום אורתופדיה