חבלה חזקה מתחת לברך - כאב ונפיחות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/06/2019 | 21:11 | מאת: שיר

לפני יומיים קיבלתי מכה חזקה מאד בשוק מתחת לברך, הופיע מייד נפיחות באזור, מרחתי טראומיל וקיררתי את המקום עם קרח במשך כשעה פלוס. הנפיחות מעט ירדה. ביומיים לאחר מכן המשכתי לקרר את המקום. כיום יומיים אחרי יש שטפי דם, נפיחות קלה ובעיקר יש כאבים (לא מאד חזקים אבל ממש מציקים) בכל נגיעה במקום וגם בתנוחות מסוימות. האם צריך לראות רופא או פשוט להמתין שהמקום יתרפא והכאבים יחלפו? ואם כן לאיזה רופא לפנות אורטופד או אחר? תודות

הופעה מידית של נפיחות מעידה על דימום מקומי. דימום יכול להיות תוצאה של שבר או קרע ש לרקמות רכות. ממלץ צילום ובדיקת אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה