שבר בבסיס גליל פרוקסימלי עם קצת תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/06/2019 | 19:32 | מאת: חסן

אתמול קיבלתי מכה בכף הרגל כאב לי מאוד הלכתי למיון ואמרו לי שיש שבר באצבע השני שליד הבוהן ברגל ימין נקר שבר בבסיס גליל פרוקסימלי ויש קצת תזוזה שלא מצריכה ניתוח לדעתם.. הציעו גבס אבל לא הסכמתי כי לאצבעות לא שמים גבס ממה שידוע לי לכן עשו לי קיבוע .. וביקשו מעקב אצל אורטופד! זה ממש מדאיג אותי כי יש לי עוד חודש חתונה! האם הטיפול שקיבלתי טוב? ותוך כמה זמן תהיה החלמה! יש קצת נפיחות בבסיס האצבע השנייה..

טיפול סביר איחוי שלהשבר כ 6 שבועותאךהכאב יכול להעלם תוך 3 שבועות

מנהל פורום אורתופדיה