דלקת כרונית בגיד הפיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/06/2019 | 18:15 | מאת: לי

היי. יש לי דלקת כרונית בגיד הפיקה ב-2 הברכיים שנה שלמה בלי ריפוי. זאת הפעם ה-3 שיש לי את הדלקת הזאת וזה נובע מפציעות ספורט חוזרות בגלל ריצה למרחקים, ספורט שוויתרתי עליו לחלוטין. טופלתי בפיזיותרפיה, אוסטאופתיה, דיקור סיני, זריקת סטירואידים, 6 סוגים שונים של כדורים נוגדי דלקת, משחות ארס דבורים, משחות אני דלקתיות, כוכרומין, טיפולי במגע ביו אנרגיה, טיפולי תטא הילינג, טיפולי חשמל ביתיים וכלום לא עוזר! הייתי אצל מומחה ברך שאמר לי במילים שלו שהוא מעולם לא נתקל במקרה כמו שלי (אני בת 30 במשקל תקין ובריאה) ושהוא לא יכול יותר לעזור לי.. אני מיואשת.

ראשית יש לחזור על האיבחון כולל ראיון ובדיקה גופנית. בהמשך יש לחזור על בדיקות דימות כמו בת"ם ובדיקת על קול.

אם יתגלה מוקד נימקו בגיד הפיקה הטפול הוא ניתוח לכריתת המוקד

מנהל פורום אורתופדיה