מתמחה בשריר הירך האחורי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2019 | 14:04 | מאת: יותם

שלום, מתחתי את שריר הירך האחורי ביום רביעי האחרון, מאז אני עם נפיחות באיזור המתיחה וקושי ביישור הרגל. כלומר קשה לי מאוד ללכת ואני חווה כאבים גדולים בזמן ישיבה על כיסא. האם זה נורמלי לתקופת זמן כזו ארוכה? יש לי תור לאולטראסאונד ביום חמישי ואני חושש אולי זה מצריך טיפול יותר מקדים

נרא כמו קרע של השריר. האולטראסאונד הוא בשביל לבדוק זאת. הזמן סביר.

17/06/2019 | 14:42 | מאת: יותם

תודה על התגובה המהירה. במקרה של קרע האם הטיפול הוא רק מנוחה או שיש צורך בניתוח או משהו דומה? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה