עיוותים מולדים באצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/06/2019 | 04:52 | מאת: אדוה

שלום, נולדתי עם אצבע רביעית בשתי כפות הרגליים מעוותות כלפי הרגל הנגדית. מדובר בעיוות ניכר לעין הגורם לי לצער נפשי קשה בשל המראה ובשל מבטים בלתי נפסקים מהסביבה, עד לרמה כי הפסקתי לנעול נעליים פתוחות. עובדה המקשה עליי במיוחד בשל האקלים החם בארצנו. לאור תיאור הבעיה למי עליי לפנות לטיפול ולפי דעתך, האם ההסתברות להצלחת יישור שכזה לצמיתות וללא כאבים עתידיים בעקבות ספורט והליכה מרובה, גבוהה? תודה.

פנה לאורתופד המתמחה בניתוחי כפות רגליים .סיכויי ההצלחה טובים מאד

מנהל פורום אורתופדיה