שבר בקרסול עקה נפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/06/2019 | 08:40 | מאת: כרמית

דר אסא שלום לפני 4 ימים נפלתי מהמדרגות בבית בבית חולים קבעו שיש לי שבר בקרסול המליצו לי על מגף דריכה מפלסטיק למשך 4 שבועות. בעוד שבועיים יש לי ביקורת חוזרת לבדיקת ct לוודא שאין צורך בניתוח. השאלה שלי האם לישון עם המגף דריכה ? כי הקושי הוא רב מאוד. זה כבד וכואב לישון עם זה במידה ןאני מורידה בלילה זה יעכב את ההחלמה ? אני מורידה אותו כרגע רק שאני נכנסת למקלחת . תודה

אין מניעה להוריד את המגף לצורך שכיבה.

10/06/2019 | 19:07 | מאת: שאלה נוספת

אז ממה שאני מבינה ממך אני יכולה להוריד את המגף לצורך שכיבה . וזה בסדר שאני אוריד בלילה את המגף. מבחינת החלמה זה לא מעכב ?

מנהל פורום אורתופדיה