שריר המשור- כאבים במשך חודש .

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/06/2019 | 10:21 | מאת: Nola

שלום, לפני חודש בערך אחרי אימון החלו לי כאבים באיזור שריר המשור, אם אני לא טועה- הכאבים מתחת לבית השחי עם חיבור לחזה. (הכאב לא בבית השחי עצמו). עם הזמן הכאב עלה לכיוון "החזה הגדול" לאחר טיפול רפלקסולוגי שעברתי הפסיקו הכאבים שהתפשטו ונשארו הכאבים בשרירי המשור הקדמי. האם אצל נשים כאבים במשור הקדמי כואבים גם בצד של השד? הכאב כבר חודש.. המשכתי להתאמן ולא הפסקתי.. יכול להיות שפגעתי באיזור?

לא הבנתי המוצא של השריר הוא בחלק קדמי של 8-9 צלעות ראשונות אזור שנמצא מתחת לשד.

מנהל פורום אורתופדיה