תוצאות בדיקת ct לאישה בת 32

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2019 | 11:49 | מאת: רעות

שלום דוקטור מצרפת את בדיקת ה ct שקיבלתי: סריקת l3-l4 בלט אחורי קל ללא היצרות ספינלית, היצרות נוירו פורמינלית מינורית משמאל ללא לחץ על השורשים סריקת l4-l5 בלט אחורי קל ללא היצרות ספינלית, היצרות נוירו פורמינלית מינורית ביותר דו צדדית ללא לחץ על השורשים סריקת l5-s1 בלט אחורי קל ללא הצרות ספינלית, הצרות נוירו פורמינלית מינורית ביותר ללא לחץ על השורשים אודה לפיענוח תודה רבה

שינויים ניווניים קלים של הדיסקות הבין חוליתיות. ללא הרקע הקליני ני הבדיקה חסרת משמעות

מנהל פורום אורתופדיה