קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/02/2003 | 20:35 | מאת: מור

לפני שבועיים קרעתי את המיניסקוס, המליצו לי לעבור ניתוח אבל אני מפחדת משיבושים(אני מאוד פעילה פיזית ומפחדת מנזק תמידי). לפני 4 שנים סדקתי את המיניסקוס באותה הרגל, החלטתי לא לעבור את הניתוח והרגל החלימה מעצמה. האם כדאי לי לעבור את הניתוח? מה השפעותיו לטווך ארוך? האם הברך תוכל להחלים לגמרי בלי הניתוח?

אם אמנם קרעת מניסקוס ההחלטה על ניתוח צריכל הלקח בהתאם למידת הסבל שלך ולא מעצם הידיעה שיש קרע במניסקוס. יש רק מצב אחד הקשור עםקרע של מניסקוס בו הניתוח הופך כמעט חובה וזה מצב של כליאת הברך.

07/02/2003 | 14:15 | מאת: מור

כרגע הברך נעולה ולא יכולה להתיישר, האם זה מצב של כליאת ברך?

מנהל פורום אורתופדיה