ברך שמאל מיפועי עצמות וUS

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2019 | 13:44 | מאת: שי

שלום, תקופה שיש לי כאבים בברך, עשיתי מיפוי עצמות וכתוב: "הודגמה קליטה מעט מודגשת בבך שמאל באיזור ה-ACL. הממצא הינו קל מאוד, מודגם בשיטת ספקט בלבד. ובUS כתוב: SUPRAPATELLAR BUTSA - נוזל בכמות קטנה מה זה אומר? האם יש לי קרע בACL ? תודה

אן קרע בקישור הצולב הקדמי. מעט נוזל בברך מעל לפיקה. הבדיקה החשובה מכולם היא הבדיקה הגופנית - מה נמצא שם?

23/05/2019 | 10:46 | מאת: שי

מה הכוונה מה נמצא שם? אני מרגיש שם כאבים, בעמידה נגיד אני מרגיש שכואב לי או כשאני יוצא מהאוטו אני עושה אל זה רק בתנועה ישרה.. מה אפשר לעשות בכדי להקל? כדורים לא עזרו

מנהל פורום אורתופדיה