סיוע בפענוח ct כף רגל. היה שבר?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/05/2019 | 19:34 | מאת: גליצ

שלום, קיבלתי פענוח ל-ct שנעשה 4 חודשים אחרי חבלה בכף הרגל הימנית. לא לגמרי ברור אם היה שבר או לא (כל אורטופד שפגשתי נתן אבחון אחר). הטיפול היה שמרני (גבס, מניעת דריכה). מעוניינת לדעת אם הפענוח אומר שאין עדות שהיה שבר מצורף צילום מסך של הפענוח תודה מראש:)

02/05/2019 | 19:38 | מאת: גלית

הקובץ לא צורף משום מה... הטקסט של הפענוח- מבנה גרמי שמור ללא ממצא פוקלי גס. עמדה תקינה של עצמות במפרקים מרווחים ומשטחים מפרקיים שמורים רקמות רכות ללא ממצא בולט ללא עדות לנוזל יתר תוך פרקי

בדיקה תקינה למהדרין

מנהל פורום אורתופדיה