פציעה בכרית השומן המשך לשאלה קודמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/05/2019 | 19:08 | מאת: ניר

בהמשך לשאלה הקודמת שלי על הפציעה בכרית השומן. לפי מה שאמרת זה נוצרה סוג של צלקת שלאט לאט נעלמת, השאלה שלי האם הגיוני שעברה כבר שנה וחצי ואני עדיין עם כאבים חזקים בברך דבר שני הטיפול שהומלץ לי הוא זריקות אורטוקין אני יודע שאין הוכחה שזריקה זו עוזרת לפציעה בכרית השומן, אך במידה וזה כן יעביר לי את הפציעה ויפסיק לי הכאב האם זה אומר שהפציעה עצמה השתקמה או שהיא עלולה כיוון שמשהו במבנה של הגוף שלי או שהשרירים שלי לא מותאים וגורמים לפציעה חוזרת תודה רבה

הצלקת אינה נעלמת. אין לי נסיון עם בריקות אורטוקין. גם מנגנון הפועלה של אורטוקין אינו ברור לגמרי.

מנהל פורום אורתופדיה