חבלה ברגל שמאל כתוצאה מנפילה בנחל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/04/2019 | 15:46 | מאת: נעמי

שלום רב לפני כשלושה ימים נשלחתי למיון כתוצאה בחבלה בכף רגל לא נמצא שבר אבל בגלל שטף דם די יפה נשלחתי לסיטי ולאחר מכן שוחררתי ונאמר לי שאין משהו רציני כנראה ושיהיה פיענוח יתקשרו לעדכן קיבלתי את התוצאה אך לא מובנת לי אשמח אם תסבירו לי את הנאמר אנתזופיטים באינסרציה של גיד האכיל לקלקנאוס - על רקע אנתזופתיה כרונית אשמח לעזרתכם תודה מראש

מדובר בשינויים ישנים שנמצאים שם הרבה זמן ואם הם לא הציקו לכך לפני הנפילה ה אינך צריך להיות מודאג בגינם.

מנהל פורום אורתופדיה