כאבים קשים בצלעות ובגב העליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/04/2019 | 21:13 | מאת: אבי

שלום, סובל מזה כמעט שנה מכאבים באים והולכים בחזה, בצלעות ובגב העליון. עד כדי כך שקשה לי לנשום עמוק, וסובל מסחרחורת בעיקר אחרי מאמץ. הכאב מתגבר בעת הרמת הידיים למעלה ובעת כפיפות מרפקים. בצילום רנטגן פשוט לא מצאו משהו חריג ולא דלקת ריאות. כך גם מגוון בדיקות לב יצאו תקינות. האם מדובר במשהו מסוכן שמצריך בירור דחוף? מה זה יכול להיות? שברים בצלעות, שריר מתוח או מודלק? לא חטפתי מכה באזור ולא עשיתי תנועה חדה לא טובה. לאחרונה. לפני חצי שנה חליתי למשך כשבועיים בברונכיטיס עם שיעולים קשים אבל לא נשמע קשור, אשמח לדעתך בתודהה

לדעתי חסר כאם מקור המידע הכי חשוב והוא הבדיקה הגופנית (כירורג אורתופד או שניהם)

מנהל פורום אורתופדיה