כאבים ממושכים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2019 | 10:43 | מאת: נדיה87

ד"ר שלום וחג שמח, אני סובלת מכאבים חזקים לאחר ובזמן הליכות ממשוכות ו/או הליכה עם כפכפים בקרסול שמאל. לעיתים נדירות גם בקרסול ימין. כאבים אלו זכורים לי עוד מלפני חמש שש שנים אך בעקבות העצמת פעילות ספורטיבית בשנתיים האחרונות סובלת מאוד מהכאבים. לאחר בדיקת US התגלה נוזל יתר במפרק טיביו טלארי בקרסול והרופא המליץ על פיזיו כדורים ותומך קרסול. מה המשמעות של הנוזל ומה לדעתך יעזור בפתרון הבעיה בעיקר בעת מאמץ?

הנוזל הנו תגובה דלקתית לשחיקת סחוס במפרק הקרסול( טיביו תלרי). את מקבלת טיפול מתאים.

מנהל פורום אורתופדיה