המלצה לגבי המשך טיפול בכרית השומן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2019 | 19:44 | מאת: ניר

שלום רב, במידה ובאמת הכאב נובע מדלקתיות בכרית השומן וניסיתי כבר פיזיותרפיה דיקור (שיחסית עזרה למשך זמן קצר) וזריקותprp - בוצעו 4 כשאר 2 היו לגיד הפיקה ולאיזור היותר עליון מעל הפיקה ו2 היו ממוקדות לכרית שומן (כאשר הראשון שעשיתי ממוקד לכרית השומן הרגשתי הקלה רבה בכאבים כמעט כאילו לא הייתה לי פציעה למשך תקופה של כחודשיים) מה המלצתך להמשך? מה כדאי לנסות?

15/04/2019 | 09:05 | מאת: ניר

רציתי להוסיף שהכאב מופיע גם מאחורי הברך האם הגיוני שהכאב הנובע מקדמת הברך בשל דלקת כלשהי בכרית השומן מקרין גם למאחורי הברך?

אין לי הצעות חדשות

מנהל פורום אורתופדיה