דלקת בגידים ליד הקרסול... בעיה קשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/04/2019 | 22:12 | מאת: מיכל

שלום, האם מתיחות אקצנטריות יכולות לעזור לדלקת שהיא בגידים שליד הקרסול? יש לי בשתי הרגליים באזור נרחב שם דלקת עקב העלאת עומס בספורט.(מאז הפסקתי עם הספורט) בהתחלה חשבתי שזאת דלקת בגיד אכילס, אך בפגישה של 3 דקות אצל אורתופד הוא אמר שזאת דלקת גידים אחרת, ולצערי לא נתן לי צילום להבין היכן הדלקת. היא כבר 5 חודשים לא עוברת, וקיבלתי ארקוקסיה פעמיים לשבועיים ללא שיפור.אני תוהה: 1. האם מתיחות אקצנטריות יכולות לעשות נזק או להחמיר דלקת שהיא לא בגיד אכילס? והאם הן יכולות לעזור לדלקת גידים באזור שליד הקרסול? 2. מהי הבדיקה שבה ניתן לראות ממש היכן יש דלקת ומהי חומרתה? האם רק ב MRI? תודה רבה

האבחנה של דלקת גיד אינה יכולה להיות נפרדת משם הגיד המדלק. האורתופד עשה חצי עבודה שכן היה צריך לנקוב בשםהגיד המדלקת ואם יש צורך לבצע בדיקת על קול להדגמת הדלקת.

מנהל פורום אורתופדיה