כאבים חזקים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/02/2003 | 23:05 | מאת: עופר אמקייס

דודה שלי מתלוננת על כאבים חזקים בכתף שמאל ,נוצר לה גוש נפוח בכמף בצבע אדמדם וקשה כאבים אלו כאבי תופת שגורמים עד כדי התעלפות ולאחר שלושה ימים של כאבי תופת שבמקביל מקבלת זריקןת של voltarenוביום השלישי הנפיחות והכאבים חולפים מה זה חוזר בתדירות אחת לחודש עד אתה אין תשובה לתופעה זו מבקש לדעת האם נתקלתה בתופעה זן וגם אם לא אולי תוכל להתיעץ בפורום רופאים אחרים כי הסבל נורא ואיום בתודה מראש עופר אמקייס

לא לא נתקלתי בתופעה כזו. אשר להתיעצות בפורומים אחרים - מה קרה התעייפת?

מנהל פורום אורתופדיה