תוצאות מיפוי עצמות לאחר שעלת ודלקת ריאות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/04/2019 | 18:14 | מאת: חופית

היי אשמח לעזרה דחופה...! לאחר שעלתה ודלקת ריאות הרגשתי כאבים בצלעות לאחר מיפוי עצמות התגלו שברים בצלעות..הממצאים: מוקדי קליטת יתר בצלעות 4 עד 10 מימין לטרלי 5,6,7 לטרלי ו9 משמאל אחורי, בסמוך לעמוד השדרה - ממצאים מתאימים לטראומה עם שברים דגש בכתף ימין ארטריטי. ריכוז באזור טיביו פיבולרי משמאל: חבלה? ללא ממצא נוסף. אני מאוד מודאגת מה אומרת התוצאה?

הממצאים הראוייםלציון הנם הממצאים בצלעות. מדובר בשברים של הצלעות וחשוב לעשות צילםחזה לוודא שאין גם מה שנקרא " חזה אויר" . התיעצי עם כירורג

מנהל פורום אורתופדיה