גלי הלם 10 טיפולים לדלקת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/03/2019 | 00:42 | מאת: שירן

שלום, אני אמורה לעבור 10 טיפולים לדלקת בגיד אכילס שלא עוברת עם כל שאר הטיפולים. במידה ומסיימים את הטיפול העשירי ואין החלמה או שיפור האם זה אומר שהטיפולים לא צלחו, או שזה תהליך ביולוגי שמתרחש כמה חודשים אחרי סיום עשרת הטיפולים? אם כן,בעצם כמה חודשים אחרי סיום 10 הטיפולים צריך לחכות על מנת לדעת האם זה עבד או לא? תודה רבה

לקבוע 10 טיפולם מראש זו טעות . צריך לעשות טיפול פעם בשבוע פעמים שלש .אם אין הטבה של ממש אין טעם להמשיך.

מנהל פורום אורתופדיה