רעשי קליקים בסיבוב יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/03/2019 | 19:18 | מאת: דני

שלום רב,אני מתאמן בחדר כושר ,עם הזמן התחילו להיות לי רעשי ותזוזת קליקים ממפרק היד כשאני מסובב את זרוע יד ימין (כנראה מהסחוס). ובחודש האחרון בזמן שאני ישן אני כשאני מתעורר בלילה,אצבע הזרת בשני ידי רדומות . אשמח לשמוע עצתך .תודה. ניתן לציין שיש לי קצת כאבי גב בזמן שאני קופא במקום לזמן ממושך בזמן שאני דוטף כלים וכדו'.

קרקושים שאים כואבים אין להם חשיבות אשר לזרתות הישנות , ככל הנראה מדובר ר בחלץ על העצב האולנרי בתעלת המרפק

מנהל פורום אורתופדיה