דחוף: בלט דיסק מרכזי : הורדת פרופיל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/01/2003 | 14:52 | מאת: יואב

כיום יש לי פרופיל צבאי 72 ואני חייל מילואים. לאחרונה התגלה אצלי בלט בדיסק המרכזי עם הקרנות חזקות לרגליים. מה צריך לכתוב לי אורטופד פרטי על-מנת שיבטלו לי את צו המילואים הקרוב (עוד חודש) ביחידה קרבית וכן שיזמנו אותי לוועדה רפואית ושם אוכל לקבל פרופיל הנמוך מ- 56 ? אשמח לשמוע בהקדם האפשרי. בברכה יואב

אין צורך דווקא באורתופד לצורך כתיבת אישור בו מצויין כי אתה סובל מכאב גב תחתון עם קרינת כאב לגפיים תחתונים ובו מפורטים ממצאי הבדיקה הגופנית וממצאי בדיקות העזר ולבסוף התרשמותו של הרופא בדבר יכולתך לפעול במגרת המילואים. את עניין הזימון לור"פ עליך לסדר עם קצינת הקישור שלך.

02/02/2003 | 09:23 | מאת: יואב

תודה על תשובתך, אך ברצוני לדעת מה משפיע על הוע"ר בהקשר למצבי על הורדת פרופיל אשר מונע ממני לשרת ביחידה קרבית ? מהו הפרופיל אשר מונע יחידה קרבית ? תודה שוב, יואב

מנהל פורום אורתופדיה