אשמח לחוות דעתך לאחר בדיקת אורטופד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2019 | 18:52 | מאת: נטליה

בני נפל ונחבל בברך. לא מסוגל ליישר ברך עד הסוף. ישנה נפיחות מדיאלית. בבדיקת אורתופד צוין-לא ברור מנגנון,צליעה,תפליט קל,המטומה קלה ונפיחות מדיאלית לפיקה.חרדה שלילי. טווח 0-130 אך מתקשה ביישור. יציבות תקינה. אציין כי הרופאה אמר שאין צורך בצילום רנטגן ואי לכך הצילום לא נעשה. שאלות : -האם לדעתך בכל זאת כדאי לבצע צילום רנטגן? -לגבי חבישה-כמה זמן צריך לשים אותה והאם היא צריכה להיות 24/7.

זה תלוי מאד בממצאי הבדיקה הגופנית. כך למשל עניין היציבות של הברך לא עלה כלל. באופן עקרוני אם הבדיקה ה גופנית מעלה חשד לשבר או נקע יש מקום לצילום רנטגן

מנהל פורום אורתופדיה