ריצה תרומתה לשרירים בגוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/03/2019 | 19:27 | מאת: יוני

שלום האם ריצה תורמת לשרירים ? לבנייתם? זה עושה אותם בריאות יותר ? ריצה עוזרת ומונעת ניוון שרירים ? בכללי היא טובה לשרירי הגוף ?

הריצה נעשית על ידי השרירים. השרירים ניבנים בהתאם לעומס המוטל עליהם. יכולתם של השרירים לעמוד במטלת הריצהתלויה ויה בראש וראשונה באספקת החמצן. אספקת החמצן לשרירים תלויה ברמת ההמוגלובין בדם ויכולת הנשיאה שלו, ריכוז החמצן המומס בדם, בתיפקוד שריר הסרעפת והשרירים הביןצלעיים . ועוד ועוד. תבי מכך ששאלתך אין לה משמעות

מנהל פורום אורתופדיה