כתף ימין / זרוע ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/02/2019 | 16:04 | מאת: שי

שלום, כבר חודשיים שאני סובל מכאבים בזרוע ימין בצד שמאל.. עשו לי בדיקת US : BICEPS TENDOM - הודגמה דיסלוקציה מהתעלה,לא הודגם קרע,הודגם מעט נוזל. עשו לי גם זריקת סטרואידים לכתף והיום אני שבוע אחרי והכאב לא עבר.. ניסיתי מלא כדורים נוגדי דלקת ושום דבר לא עזר.. האם זה חמור? האם זה משהו שיעבור עם הזמן? איך ניתן לטפל בבעיה? תודה

מידת חומרת המצב היא כמידת ההפרעה התפקודית והכאב. סכוי נמוך שזה יעבור מאליו אך תיתכן הטבה. הטיפול: ף ניתוח לקיבוע הגיד תעלתו.

01/03/2019 | 18:08 | מאת: שי

אין דרך לפתור את הבעיה חוץ מניתוח??

מנהל פורום אורתופדיה