כאב באגן צד שמאל (בטן תחתונה)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/02/2019 | 05:31 | מאת: דור ניר

שלום דוקטור, אני עובד בעבודה שמצריכה ממני לעמוד 10 שעות רצוף ביום 6 פעמים בשבוע. לפני כחודש התחילו לי כאבים באזור האגן מצד שמאל מקדימה (בטן תחתונה) . לאחר מנוחה של 4 ימים בבית הכאבים חלפו וחזרתי לעבודה. ולפני כשבוע הכאב חזר ועד היום לא עבר. עשיתי צילום רנטגן והוא יצא תקין. השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות? דלקת? גודש ורידי? מדובר בכאב עמום לעיתים חד שמורגש כאילו מגיע מהעצם עצמה של האגן. כשאני נוגע באזור הכאב אין רגישות כלשהי אך הכאב נמצא שם. מה עליי לעשות על מנת לפתור את הבעיה? אני ממש חסר אונים. יש ממה לפחד או שזה פשוט כאב שתמיד אסבול ממנו בעת עמידה ממושכת ועליי לעמוד כמה שפחות? תודה רבה רבה אשמח לקבל תשובה !

התיעץ עם כירורג

23/02/2019 | 16:12 | מאת: דור ניר

הייתי אצל כירורג יש לי שם בקע לא כלוא ולאחר בדיקה אמר לי שהכאב זה לא מהבקע ושעליי לפנות לאורטופד. בגלל זה אני חסר אונים. הוא אמר שהכאב שלי לא באזור של הבקע. תודה דוקטור

מנהל פורום אורתופדיה