כאבים מאחורי ברך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/02/2019 | 10:04 | מאת: יוכי

הנני בת 62 עובדת במשרד ולפני 3 שבועות קיבלתי כאב בהתחלה ניסל עד שהגעתי למצב שלא יכולתי ללכת עם כאבים עזים. הייתי אצל רופאת מדפה שלחה לרנטגן ונתנה כדורים ארקוקסיה פעם ביום. למחרת הכאבים התחזקו הגעתי למוקד עם הצילום לא ראו כלום ואמר לכי לאוטופד במרפאה ולמחרת לא יכולתי ללכת הגעתי לביהח שם עשו לי צילום אולטרסאונד ורנטגן ושם לא רו כלום. נאמר לי עי' האוטופד שזה דלקת שלא רואים בצילומים אלו נתן זריקה לברך ונתן לי כדורים ברקסין פעם ביום. אמנם יצאתי צולעת אבל ככאב ממשיך וכבר יומיים לקחתי ברקסין ואופטלגין 3 ליום. והיפנה אותי לפיוטרפיה ומנוחה בבית. מה עושים אני צועקת הצילו הרגל כואבת לי מאוד וקשה ללכת ולקם מהמיטה . תוד יוכי

פני שוב לאורתופד שישמח לנסות לעזור לך משיווכח שהטיפול עד כה לא הואיל.

מנהל פורום אורתופדיה