עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2003 | 17:57 | מאת: כפיר

אני כבן 22 סובל מיזה שנתיים מכאבים חזקים בכתף ימין, בכתף זו יש לי erb palsy (נכות ביד ימין מהלידה) ניסיתי את כל הטיפולים כגון:כדורים,זריקות סטרואידים,אטרוסקופיה,פיזוטרפייה,ושום דבר לא עזר ,הכאבים בכתף נמשכים וכיום אני סובל גם מכאבים בגב. שאלתי היא: האם יש טיפול לכאבים אלו? האם המצב יחמיר? האם אוכל לקבל שמות של מומחים שיוכלו לייעץ לי כיצד לטפל בכאבים, אם בכלל? תשובתכם חשובה לי מאוד. בתודה מראש כפיר.

ככל הנראה עדיין סיבת כאביך לא אובחנה מןהמעט שציינת עולה חשד בלבבי שמדובר בעצם בכאב ממקור צוארי.

30/01/2003 | 15:40 | מאת: כפיר

בבדיקה אכן נאמר לי שמדובר עצם צווארי . במידה וזה נכון מה עושים? בתודה כפיר.

מנהל פורום אורתופדיה