טיפול ממושך ב- VIOXX

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2003 | 17:32 | מאת: נעמי

לפני כחודשיים סיימתי טיפול של 3 חדשים ב- VIOXX 25 מ"ג (1 כדור ליום), עקב דלקת במפרק הירך. + טיפול בגלים קצרים בפיזיוטרפיה, שעזר. לפני שבועיים התחילה דלקת בכתף (יש הסתדויות עתיקות) - האורטופד הפנה לאולטרה סאונד, כדי לשלול קרע בגיד. ועכשיו אני שוב מקבלת ויוקס, לתקופה ארוכה. אני בת 56. בריאה. זה בסדר ויוקס לתקופות כאלה ארוכות? יש צורך באיזה בדיקות דם תוך כדי תקופת לקיחת התרופה? האם התרופה CELOX 100 מ"ג 2 כדורים ליום, תיתן את אותו אפקט טיפולי כמו הויוקס?

בדיקות בטיחות שנעשו לויוקס הראו כי אינו מסוכן במתן כרוני. CELCOX דומה מאד לויוקס אך בטוח פחות

מנהל פורום אורתופדיה