חשד בוריסיטיס הכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/02/2019 | 20:05 | מאת: חזן יורם

מזה כחודשיים מתלונן על כאבים בכתף ימין ובנוסף קושי גדול להרים את היד ובטח לא לנסות לגרד את הגב בנוסף קושי לישון בלילה בלי יכולת על צד הכתף ימין חשבתי כי זה משהו שיחלוף אך זה רק החמיר בימים האחרונים הבחנתי כי יש לי בליטה גדולה בכתף ימין בחלק העליון של הכתף.רופא היחידה התחיל טיפול של אטופן לא עזר לאחר מכן ארקוקסיה גם לא עזר ונשלחתי עכשיו לבצע אולטרסאונד כתף בגלל חשד לברוסיטיס הכתף ימין מהו חשד בוריסיטיס??ומה לדעתך יכול להיות הבעיה שלי???

בורסיטיס הנה דלקת שלבורסא בורסא ( בלטינית כיס) הנה חלל שנמצא בין קצות עצמות והעור . דלקת של הבורסא תבי א להתנפחות עקב הצטברות נוזל בתוכה.

מנהל פורום אורתופדיה