מיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2003 | 13:25 | מאת: omer

רציתי לדעת מה זה "קרע במיניסקוס"? איך הוא נגרם? ומה הסימנים?

29/01/2003 | 17:20 | מאת: אמי

גם אני מתעניין בדיוק באותה בעיה ואשמח לדעת איפה אפשר להשיג מידע

ראה תמונה ב:www.engr.ukans.edu/~biomech/ ejbrl/images/MENISCUS.jpg כך נראים המניסקוסים .והם יכולים להקרע מחמת כוחות שפועלים עליהם בעת התנועה של הברך במיוחד בעתביצוע תנועותסיבוביות

30/01/2003 | 10:02 | מאת: אמי

ראשית תודה , הדפסתי את התמונה אבל לא כל כך ברור לי מהם המיניסקוסים (באיזה צבע בתמונה ??) לבני יקרע מניסקוס והוא עבר טיפול חירורגי ואני סובל משחיקת ברכים לכן התענינותי אם אוכל לקבל הפניה לחומר כתוב בנוסף אודה שוב!! אמי ארנון

מנהל פורום אורתופדיה