כאבים במפרק מעל הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2019 | 23:01 | מאת: שלומי

שלום. בעקבות תאונת דרכים לפני חצי שנה סובל משבר בs1 וכאב sij משמאל, והיפרטרופיה ניכרת. בעקבות כך לא יכול לשאת משקל פלג גוף עליון על צד שמאל בישיבה ועמידה ומשעין את הגוף על צד ימין . בעקבות כך החלו כאבים בדיוק מעל ברך ימין ,צילום רנטגן מפענח תהליך סקלטורי מודלרי בפימור ריחקנית. מה יכול ללמד הממצא האם מדובר על שחיקה בעקבות שימוש יתר? תודה

שלומי שלום רב לצערי עשית סלט ממושגים שונים ואיני מבין למה הכוונה. כך למשלל המילים " היפרטרופיה מוגברת" - אבל היפרטרופיה (התעבות ) של מה? "תהליך סקלטורי מודלרי" - אין דבר כזה. ובכלל כשמדובר בצילום יפה הכלל " אין מראה עיניים הלך נפש"

מנהל פורום אורתופדיה