פיענוח של צילום רנטגן ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/02/2019 | 23:12 | מאת: דניאל סויסה

אהלן וערב טוב. לפני כשבועיים הלכתי לרוץ בשעות הלילה המאוחרות. לאחר הריצה הרגשתי בסדר גמור אך יום למחרת קמתי עם ברך נפוחה. הלכתי לרופא במיון חירום והוא שלח אותי לעשות צילום. לאחר מכן שחזרתי אליו לראות מה נמצא בצילום נאמר לי ממנו שהוא מתקשה לראות משהו בצילום , ונתן לי מרשם ל ארקוקסיה 90 ל10 ימים. עברו כמעט שבועים ואני עדין מרגיש בחוסר נוחות וכאבים. העלתי פה את תוצאות הרנטגן אשמח אם מישהו תוכלו לתרגם לי בשפה עממית את הנאמר . תודה

הקובץ לא עלה

10/02/2019 | 04:13 | מאת: דניאל סויסה

היי, משום מה לא נותן לי להעלות אז אני רושם את המצאים בתגובה: שמאל באספקט פנימי של מטאפיזה מרוחקת של הירך הודגם אקזופיט על בסיס רחב עם העצם, כנראה tug lesion בכניסת Adductor magnum mascule. בהבחנה מבדלת- osteochondroma ,femoral defect. תודה

מנהל פורום אורתופדיה