חתך מעל אצבע מורה ביד שמאל חתך עמוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/02/2019 | 10:16 | מאת: roeipk

אני לפני כ 8 ימים שטפתי כוס והיא נשברה לי ביד, אני קיבלתי חתך מזכוכית שניכנסה לי ליד בחלק שמעל האצבע המורה, שקרה לי המקרה הלכתי למיון וחבשו לי את היד, עקב עומס במיון אני החלטתי על דעת עצמי ללכת חזרה לביתי, זה קרה ביום שישי אז ביום ראשון ניגשתי למרפאה לחבישה חוזרת, החתך הוא מעל האצבע המורה וכמו שזה היה ניראה לי זה הגיע עד לבשר ונשארה חתיכה תלויה חלקית, ואני פשוט שמתי את החתיכה שהעור יתחבר בחזרה, אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא האם העור יגדל לי מחדש כמו שהיה,ןהאם החתיכה שנחתחה לי תתחבר בחזרה עם העור ביד?

ההסבר שלך אינו מובן . חתך יכול להיות באצבע ולא מעליה( מעליה המשמעות היא בכ ף היד או באמה.) . בכל מקרה בכדי לענות לך צריך לראות את המקום ואת צורת הפצע

05/02/2019 | 19:00 | מאת: roeipk

אני מוסיף תמונה לתגובה שלי אבל היא לא מופיעה, אני מוסיף קישורים לאתר שהעלתי את התמונות: 1: https://imgur.com/vNBauGD 2: https://i.imgur.com/LzuQWFs.jpg תמונה מספר 1 זה מתי שקרה לי החתך ותמונה מספר 2 זה תמונה מאתמול

מנהל פורום אורתופדיה