שבר בירך.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/02/2019 | 21:30 | מאת: דניאל מויאל

שלום דוקטור.. עברתי לפני 8 חודש ניתוח בשליש הירך פמור ורציתי לשאול עם אתה ממליץ על הוצאת המסמר עם שלושת הברגים ועם כן אחרי כמה זמן בערך..? חלק מאורטופדים אמרו לי שלא וחלק אמרו לי שכן כי אני עדיין צעיר אני בן 25 ואמרו לי שיש לי כאב בברך של הניתוח כי הברגים בולטים מחוץ לעצם ויש חיבור גרמי בשבר ובנוסף היום הייתי אצל אורטופד על נפיחות בצלקת ושאני מרים אצ הרגל באוויר אז יש שקע בצלקת באיזור השבר מה עושים במצב כזה ? תודה

אם אין סיבה מיוחדת להוצאת המשתל מוטב- לדעתי - להמנע מניתוח מיותר. אם יש משהו במסמר שגורם לכאב או הפרעה אחרת כדאי להוציא את המסמר. אשר לצלקת זו בעיה קוסמטית ואיני רואה סיבה מיוחד לטפל בה ( בניתוח כמובן.)

מנהל פורום אורתופדיה