כאב גב שמאלי תחתון מאז שלשום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/01/2019 | 16:43 | מאת: ארגמון

שלום דוקטור אסא, אני בן מושב גיל 68 , פנסיונר, פעיל בפעילות גופנית קרוב ל- 30 שנה. לפני כ- 24 שעות ניקיתי עשבי חורף במשיכת עשבים בהתכופפות עד הוצאתם מהשורש ובמקומות שיכולתי קצרתי עשבים בחרמש הידיני של פעם (לא ממונע). הכל היה בסדר עד 24 שעות ואז בשעות הבוקר החלו כאבי גב חזקים מאד שעד הערב עברו לכאב גב תחתון שמאלי. הכאבים היו קיצוניים עד חשש ללכת מספר מטרים , ואילו היום ממשיכים כאבי גב תחתון שמאלי חזקים אבל העוצמה שלהם פחות קיצונית מאתמול. >>> הערה: בישיבה הכאבים נחלשים וכאילו נעלמים אבל בחזרה לעמידה הכאבים חוזרים אשמח לחוות דעתך עד שהתור שלי לרופא יגיע. בתודה לתשובתך

התקף חד של כאב גב עובר על פי רוב מאליו תוך כ - 6 שבועות. העובדה שחל אצלך שיפור - מעודדת. בנתייים אפשר להקל עליך עלידי זריקה תוך שרירית של ולטרןן

02/02/2019 | 16:13 | מאת: ארגמון

הרבה תודה דוקטור אסא

מנהל פורום אורתופדיה