פריצת דיסק צוארית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/01/2003 | 19:54 | מאת: יעקב

התחיל כאב שמתחיל מהצואר ולאורך כל היד השמאלית עשיתי C.T ושם אובחן הודגמה ספינלסטנוזיס עם הדגמה פרוטרוזיה אחורית מרכזית מסוידת של הדיסק ואפשרות של לחץ על חוט השדרה כמו כן הודגמה פרוטרוזיה אחורית ימנית של הדיסק במרווח C3-C4 ניצפה בלט אחורי מרכזי יש לציין היצרות קלה יחסית של התעלה הורטברלית בגובה C5 C6 אני סובל כאבים חזקים ומוגבל בתרופות בגלל הכליות מה אפשר לעשות עכשיו ובעתיד תודה

היצרות תעלת השדרה ובלט שלדיסקה בין חולייתית לצידה הנו מצב שדורש שחרור לחץ וניתוח זו השיטה. במידה שהכאב הוא עקב גירוי שורשי ניתן לטפל בסטרואדים בצורות שונות כולל בהזרקה אפידורלית .

27/01/2003 | 20:51 | מאת: יעקב

תודה על התשובה מה הסיכונים והסיכויים בניתוח והאם ישנה דרך אחרת לשפר את המצב ושוב תודה

29/09/2017 | 18:20 | מאת: אלון

מה ההבדל בין אורטופד מנתח לניורכרוג בהקשר לבלט דיסק c5.6.למי עדיף לפנות? האם בלט דיסק c5/6,יכול לגרום לכאבי ראש? תודה

מנהל פורום אורתופדיה