אי נוחות בלילהברגל וכאבים בזרוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2019 | 20:25 | מאת: לילך

יש לי לאחרונה קצת כאבים בזרוע שמאל כשאני מחזיקה משהו, וברגל ימין אי נוחות בשריר נראה לי בלילה, אני צריכה ליישר את הרגל בשינה מדי פעם. עשיתי בדיקת MRI שיצאה תקינה + מיפוי עצמות. יש לי קצת ניוון באגן שמשפיע על הרגל. אני עושה פילאטיס פעמיים בשבוע. אני בת 53 וצמחוניות. מה זה יכול להיות ואם יש משהו אחר שכדאי לבדוק?

נשמע לי כמו עויתות שרירים (קלות). מקובל לראות בחסר יוני מגנזיום (בתוך תאי השרירים) כאחד הגורמים. הטיפול הממלץ תוספת ש מגנזיום בצורת מגנזיום אוקסיד . עם א בלי מגנזיוםכאי לעשות-דרךשגרה מתיחות של השרירים.

מנהל פורום אורתופדיה