כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/01/2003 | 12:42 | מאת: דן

שלום בשנת 73 נפצעתי מכדור בירך סמוך לברך.(רגל שמאל) בשנים האחרונןת יש לי בעיות כיפוף הברך ברגל זו . ברגל ימין הכיפוף תקין. למען" הגילוי הנאות" אני מציין שאני שוקל לתבוע ממשרד הבטחון החמרה על פי תקנה 9. איך מבוצעת ההבחנה לסיבת הכאב בין השבר בפמור מאז לבין הסיבה של גיל מתבגר.אני בן 51. הרי מבחינה לוגית אם הסיבה הייתה שהכאב נובע בגלל הגיל הרי שתי הברכיים היו צריכות לכאוב.כשלמעשה כואבת לי כאמור רק רגל שמאל. אודה על דעתך.

ראשית חוכמה יש לבדוק את הרגל ולעשות צילומי רנטגן. ממצאי הבדיקה יהפכו את הסוגיה שאתה מעלה לדי פשוטה.

28/01/2003 | 09:12 | מאת: נאוה

קיים ריכוז פטלו-פמורלית בשתי הבירכיים - האם זו דלקת או אפשרות חמורה של נוזלים ? הממצא הוכח במיפוי עצמות חשובה גם המלצה לטיפול הומאופטי

27/01/2003 | 20:31 | מאת: דן

צילום הרנטגן לא העלה דבר. אחדד את השאלה. איך וועדה רפואית יכולה לקבוע חד משמעי שמדובר בבעיית כיפוף שנובעת מגיל מתקדם ולא משבר שהיה בזמנו-(מתיחה,ספייקה,קביים) בעוד רגל ימין הינה תקינה תודה

מנהל פורום אורתופדיה