צוואר יוצא החוצה ולא בקו ישר עם הגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/01/2019 | 10:02 | מאת: ישראל

שלום רב, בעיה שאיתה אני מתמודד שנים - הצוואר אצלי בולט החוצה, זאת אומרת לא בקו ישר עם הגב אלא יוצא החוצה. האם ישנה דרך להחזיר אותו למצבו הרגיל? (אני חושב שחשוב לציין שאני עובד עם מחשב באזור 7 שעות ביום ומן הסתם שזה קרה בגלל זה) השאלה האם יש מה לעשות עם זה

איני מבין את המשמעות של " יוצא החוצה" יתכן שכוונתך לעקמת של עמוד השדרה הצווארי או הגבי - צווארי. אם כן מדובר במחלה התפתחותית שראשיתה בימי הנעורים ואין לה קשר לעבודה עם מחשבים.

מנהל פורום אורתופדיה