בקע בדיסק בין חוחייתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/01/2019 | 18:29 | מאת: besn

שלום רב, לאחר תקופה ממשוכת של כאבים עזים בצוואר והקרנה לכתף וכף יד ימין הופניתי ל-CTואלה תוצאותיו: c2/c3 הדיסק הבין חולייתי הודגם בקע אחורי ולחץ על השק הטקלי c5/c6 היסק הבין חולייתי הודגם בקע אחרוי ולחץ על השק הטקלי, המבנה הגרמי של החוליות אוסטיאופיט אחורי ולחץ על השק הטקלי c6/c7 הדיסק הבין חולייתי הודגם בקע אחורי ימני ולחץ על השק הטקלי ושורש ימים; המבנה הגרמי של החוליוצ היפרתרופיה פצטית קוטר תעלת השדרה תקין אשמח להבין משמעות התוצאה- האם אצטרך ניתוח/ טיפולים אחרים? האם זה ישליך על אורח החיים? האם זה יצור מגבלה מתמשכת? מה זה אומר בקע ולחץ על השורש- משמעות העניין מבחינה אורתופדית? ומה עלי לעשות בבקשה מעבר לביקור הרופא- שנרשם לי?

על פי הפענוח נמצאו 3 פריצות דיסק . סביר להניח שלא כולן גורמות לכאב( כן זו תופעה שכיה - פריצת דיסק ללא כאב). בכדי לעזור לך צריך לאתר את הריצה המכאיבה . זה עום על ידי בדיקה טובה בדיקת איבחון חשמלית ובת"ם(MRI ) .

מנהל פורום אורתופדיה