מיפוי יצא תקין אבל עדיין סובל מכאבים קשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/01/2019 | 13:32 | מאת: חייל

שלום אני חייל,כל השירות שלי הייתי לוחם בגולני ואני כרגע עדיין בצבא,לפני יותר בשנה עשיתי מדידת לחצים שיצאתה תקינה והמליצו לי על mri,הצבא לא אישר לי ונשלחתי לרנטגן שיצא תקין ולמיפוי עצמות שיצא תקין. כבר שנה אני לא עושה פעילות ומנסה לנוח כמה שיותר ועדיין זה מחמיר,כאבים בברך ובשוקיים,לר מצליח לעלות מדרגות בלי עזרכ או להתכופף. אני ממש חושש ואין לי למי לפנות כי הרפואה בצבא פחות מתייחסת אליי. יש לי סיבה לחשוש?מה זה יכול להיות?מה כדאי לי לעשות? תודה רבה!

אין בדבריך מספיק מידע בכדי לנסות ולהציע אבחנה . מיפוי עצמות תקין אינו אומר אלא שאין בעיה בעצמות . אין תחלי לבדיקה של ממש

10/01/2019 | 18:40 | מאת: חייל

תודה רבה על התשובה. מה אתה ממליץ לעשות כדי להגיע לאבחנה?אולטראסאונד יספיק או שרק MRI?או CT?

מנהל פורום אורתופדיה