כאבים חזקים בכף רגל וקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/01/2019 | 11:12 | מאת: יסמין

שלום בת 30 בלי בעיות אורתופדיות ברקע מיזה שנה סובלת מכאבים חוזרים בכף הרגל בבדיקת אורתופד לפניי ספר חודשים אובחן דורבן שעם פעילות גופנית הכאב קצת נרגע מיזה כשבוע לאחר עבודה מאומצת ועמידה ממושכת על הרגליים חזרו כאבים לא נסבלים אך שונים מכאבי הדורבן הכאבין בעיקר בקרסול ובדריכה על כף הרגל המקום נפוח והכאלא נסבל עם הרגשה של הירדמות ונימול וחום שאני קמה משינה ובמהלך דריכה על כף הרגל מה זה יש לציין שאני עובדת שעות מרובות ובעמידה ממושכת מה זה יכול להיות

אין טעם לדבר על " מה זה יכול להיות" בלי בדיקה של ממש.

05/01/2019 | 22:58 | מאת: יסמין

אני מבינה שאני חייבת לעבור בדיקה אבל התורים לאורטופד בקופה ממש רחוקים לפחות לדעת כמו מה זה נשמע כי משככי כאבים גם לא עוזרים

מנהל פורום אורתופדיה