שמורל נוד - לא גורם לכאב?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/12/2018 | 09:49 | מאת: זאב

דר' שלום, כבר שנתיים כואב לי בגב האמצעי, טיפולים אלטרנטיביים לא עזרו :( רופא גב אמר שהשמורל נוד לא גורם לכאב אבל כואב לי בדיוק באותה החולייה... מה לעשות למי אפשר לפנות?

העניין אינו סגור. הקונסנסוס הוא שקשריות שמורל לפעמים גורמות כאב. ברוב המקרים מוצאים אותם באופן מקרי ולכן לפני שניתלים בהן כסיבה לכאב יש לשלול אפרשויות אחרות . אם משתכנעים שאמנם הכאב נגרם עלידי קשרי שמורל ושום טיפול לא פותר את הבעיה הפתרון שבשער הוא כריתת הדיסקוס ואיחוי הוליות שמשני צידי הקישרית.

01/01/2019 | 12:44 | מאת: זאב

תודה על תשובתך המהירה. יש לי תור למרפאת כאב אם תוכל בבקשה לראות את צילום ה-MRI (צירפתי קובץ) ולהגיד את דעתך כי כריתת הדיסקוס בגיל שלי זה זה סיוט.

מצטער הקובץ לא עלה

מנהל פורום אורתופדיה