עצמות המסרק בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/12/2018 | 19:29 | מאת: שרית

בחצי שנה אחרונה, כשאני נועלת נעליים (מכל סוג) יש לי תחושה כאילו עצם 4 עולה על עצם 3 או הפוך וזה גורם לי לכאבים עזים. זה משתחרר כאשר אני חולצת נעליים והעצם חוזרת למקומה. בהתייעצות עם אורתופד אחד הוא אמר שיש לי "מורטון נוירומה" מקריאה באתרים שונים על התופעה הנ"ל הסימפטומים אינם זהים- אני לא חשה בשריפה, תחושת הרדמות ונימול. אשמח לדעה נוספת תודה

יש רשימה- אורכה כאור הגלות- של סיבות אפשריות . השכיחות שבהן הן: 1. נוירומה ע"ש מורטון 2. בורסיטיס בין ראשי עצמות המשט ( המסרק) 3. שבר מאמץ של צוואר המשט 4. תגוב עקה. 5 נמק של ראש עצם המשט( פרייברג) 6. קרע של הפלטה הוולרית 7. השטחה של הקשת הרחבית ויש עוד המון שאיני זוכר

מנהל פורום אורתופדיה