שיקום רגל שמאל והליכה על 2 הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/12/2018 | 21:26 | מאת: דקלה

לפני 10 חודשים נפלתי ממטוס חונה ממרחק 7 מטר ונפלתי לרצפה.קיבלתי מכה נורא גדולה ברגל שמאל ולא הצלחתי ללכת על הרגל.כיום לא יכולה ללכת על הרגל ולא לעמוד.אין כאבים או שבר ברגל.לאחרונה נעשה גבס מס ימים ליישור של הרגל.אשמח לרעיונות כיצד ללכת על הרגל וללכת על 2 הרגליים שלי בהקדם.

למה את מתכוונת ב" רגל"? מפרק ירך, ירך, בר, שוק, קרסול , כף רגל, באיזה צד: קדמי, אחורי, פנימי או חיצוני? או בקיצור פני לאורתופד

29/12/2018 | 16:49 | מאת: דקלה

לא מצליחה ללכת עם הרגל.מדובר על כל הרגל.כשאני מנסה לעמוד וללכת כף הרגל מתעקמת ואני לא מצליחה ליישר אותה למצב של הליכה.כיום עדיין מאושפזת בבית לוינשטיין.

מנהל פורום אורתופדיה